hotel-queen-anne-brussels_route.asp

Routebeschrijving

Vanaf Zuidstation
Neem de TRAM (niet de Metro) nr. 3 of de nr. 4 in de richting NORD. Stap uit aan de halte De Brouckère en kies de kant Emile Jacqmainlaan. Volg de Emile Jaqcmainlaan naar het noorden, het Hotel bevindt zich op nr. 110, op 3 minuten lopen van het De Brouckèreplein.

Vanaf het Centraal Station
Neem de metro lijn 1A, richting Koning Boudewijn. De halte De Brouckère komt al na een halte. Verlaat de metro en volg de Emile Jacqmainlaan naar het noorden.

Vanaf Noordstation
Te voet: neem de hoofduitgang (Albert II laan), volg die laan naar links en ga rechtdoor tot aan het ronde punt (op 400m). Steek over aan de lichten en u ziet de Emile Jacqmainlaan voor u. Het Hotel ligt op nr.110, tegenover het gebouw van het Nationaal Theater helemaal in het groen.

Vanaf de internationale luchthaven van Brussel (Zaventem)
Ongeveer 10 minuten, Neem de trein en stap uit aan Noordstation waar u de rest van de weg te voet aflegt in 7 minuten, ga naar punt c) of, stap uit aan het Centraal Station, ga naar punt b)

Vanaf de luchthaven van Charleroi
Neem de bus voorzien door de luchthaven van Charleroi om naar Brussel te gaan. Vanaf het Zuidstation, zie punt a).

Naar de Europese Commissie
Ongeveer 15 minuten met de Metro, Vanaf de halte De Brouckère neemt u metro lijn 1 richting Hermann Debroux, 5 haltes tot aan de halte Schuman
Follow us Facebook

Hotel Queen Anne - Bd. Emile Jacqmain 110 - 1000 Brussels - Tel: +32-2/217 16 00 - Fax: +32-2/217 18 38 - reservation@queen-anne.be